ESDA óriás építőkocka

Az Esda óriás építőkocka egy kiváló minőségű, kreatív játék, amely órákig tartó szórakozást nyújt a kisgyermekeknek. Mérete megegyezik a valódi tégláéval, így igazán valósághű dolgokat lehet belőle építeni! Környezetbarát, tartós polietilénből készül, speciális fúvási eljárással, melynek köszönhetően belül üreges, így nagyon könnyű és puha. A lekerekített élei, sarkai és a sima felülete gondoskodnak arról, hogy a gyerekek biztonságban játszhassanak, anélkül, hogy aggódnunk kellene a sérülések miatt. A kockák színei élénkek és tartósak, így hosszú távon is megőrzik ragyogásukat. Könnyen összerakhatóak és szétszedhetőek, az építkezés során viszont stabilan összekapcsolódnak.

Alkalmas beltéri és kültéri használatra, hideg- és hőálló -30 és + 110 ° C között. Az elemek könnyen tisztíthatóak. Megfelel az európai EN-71-es játékbiztonsági törvényi előírásainak is.

Az ESDA óriás építőkockával való építés számos előnnyel jár a gyermekek számára:

  • Könnyen kezelhető: A méretük miatt a kis kezek könnyen tudják megfogni és kezelni az építőkockákat. Ez elősegíti a finommotoros készségek és a szem-kéz koordináció fejlődését fiatalabb gyermekeknél, miközben építik saját kis világukat.
  • Építkezés egymásra rakással: Az óriás építőkockák egymásra illeszthetőek lehetőséget kínálva a gyerekeknek építmények létrehozására. Ez segít fejleszteni a térbeli látást, a problémamegoldó gondolkodást és a kreatív készségeket. A gyerekek szabadon engedhetik fantáziájukat, miközben különféle, lenyűgöző építményeket, például magas tornyokat, hatalmas kastélyokat vagy akár egész városokat, és bármi mást hoznak létre, amit csak el tudnak képzelni.
  • Szociális fejlődés: A műanyag kockákkal való építés elősegítheti a szociális interakciót is. A gyerekek együttműködhetnek és kommunikálhatnak, miközben együtt építkeznek. Ötleteket cserélhetnek, problémákat oldhatnak meg közösen, megoszthatják alkotásaikat, ami erősíti szociális és együttműködési készségeiket. Megtanulják értékelni mások ötleteit és munkáját, miközben együtt örülhetnek a közös sikernek.
  • Kreativitás serkentése: Az óriás ESDA kockák lehetőséget kínálnak a gyerekeknek kreativitásuk és képzelőerejük kifejezésére. Kísérletezhetnek a blokkok különböző kombinációival és konfigurációival, hogy egyedi struktúrákat hozzanak létre. Ez fejleszti művészi és kreatív gondolkodási képességeiket.
  • Nagy méret és láthatóság: A kockák óriás mérete miatt könnyen láthatóak és felismerhetők a gyerekek számára. Könnyen érzékelik a színeket és a formákat, ami elősegíti vizuális észlelésüket és kognitív fejlődésüket.

Röviden az építőkockákkal való építés egy szórakoztató és oktató tevékenység, amely ösztönzi a gyermekek különböző készségeinek és képességeinek fejlesztését.


Az Esda építőkocka bérlése remek lehetőség arra, hogy kipróbáld a játékot, mielőtt megvásárolnád. Ezenkívül a bérlés költséghatékony megoldás, ha csak alkalmanként szeretnéd, hogy a gyermeked Esda építőkockával játsszon.

Bérelni 106 db építőkockát lehet tőlünk Fóton és vonzáskörzetében:

– 90 db 8 pontos óriás építőkockát válogatott színekben (30 cm x 15 cm x 7,5 cm – a magasság gombokkal együtt 9,5 cm)
– 12 db 4 pontos óriás építőkockát válogatott színekben (15 cm x 15 cm x 7,5 cm – a magasság gombokkal együtt 9,5 cm)
– 4 db fekete befejezőelemet (30 cm x 15 cm x 7,5 cm)

Hány éves gyermekeknek ajánljuk az ESDA óriás építőkockát? 2 éves kortól – 12 éves korig

Bérlés ára: 6000 Ft/nap

Mellette ne felejtsd el a kisebb testvéreket se (1-3 éves kor között)! Ők is had mókázzanak közben! Óriás labda medencében 600 db színes labdával.